header image

Flag GreatBrittain English

Nelleke Deen

Foto: Nelleke

Nelleke Deen is in Rotterdam geboren en is voor zover ze zich kan herinneren al haar hele leven met paarden bezig. Na haar schooltijd voltooide ze haar opleiding tot fysiotherapeut (humaan) en dierfysiotherapeut. Haar eerste instructeursdiploma haalde zij in 1975 en werkte vanaf 1976 jaren voor de Federatie Paardrijden voor Gehandicapten.

Foto: Nelleke

Nelleke is een International level IV Centered Riding Instructor. Ze is sinds 1998 bij Centered Riding betrokken.

Nelleke is ook TTeam Praktitioner paard en geeft les in TTeam sinds 1990. Tevens studeerde ze Alexander Techniek, Propioreceptive Neuro Fascilitation, Manuele therapie, de Balimo, Kinesiologie en Feldenkrais. Al deze methoden, die de gewaarwording en de functie van de biomechanica van mensen en dieren betreffen, integreert zij bij haar lesgeven.

Nelleke onderwijst 'Massage voor Paarden en Honden' en 'Bewegingsleer' op een holistische school voor diergeneeskunde en geeft les in TTeam en Centered Riding op een school voor opleidingen voor dierenhouderij en paramedische diergeneeskundige vakken.

Foto: Nelleke

Ze geeft nationaal en internationaal clinics in Centerd Riding, TTeam, Grondwerk en de Persoonlijkheid van het paard. Ze is gekwalificeerd voor het opleiden van instructeurs.

In het verleden heeft ze vier paarden gehad waarmee zij op Z niveau wedstrijd reed en zij legt zich nu toe op de training van haar jonge paard Davitah.

Designed by: Jowebz